Cine este BeeNuts?

Bine ai venit in stupul nostru!

Suntem BeeNuts, o echipa mica de Albinute Urbane si zumzaim de bucurie ca ai intrat la noi in stup!

Noi, Albinutele Urbane avem un comportament aparte. Zumzaim toata ziua, dar spre deosebire de surorile noastre de pe campii, noi zburam din loc in loc prin oras. Si profitam de fiecare clipa din zi, uneori pana seara tarziu, sa ne facem datoria in stup.

Nu-i asa ca te reconosti si tu in aceasta descriere? Desigur! Si tu ai un job solicitant, provocari noi in fiecare zi, iar timp liber… prea putin. Asa ca da, si tu esti o Albinuta Urbana, harnica, ambitioasa si mereu online.

Despre BeeNuts trebuie sa stii ca este un proiect nascut din dorinta de a indulci viata noastra complicata de Albinute Urbane. Colaboram cu milioane de albine din tara si strainatate si luam de la ele mierea pura, fara nimic altceva adaugat. Este ingredientul de baza in toate retetele noastre!

slide 1

linie

Avem o multime de combinatii si idei de gustari cu miere, toate gandite in asa fel incat sa fie delicioase, dar sanatoase. Sa-ti dea energia de care ai nevoie toata saptamana, dar sa te si rasfete cu un gust pe care nu-l gasesti la cofetarie.

Sa fie clar: nu ne plac deloc lucrurile artificiale, deci toate ingredientele pe care le folosim sunt naturale.

Misiunea noastra este sa convingem pe toata lumea ca desertul poate fi mai mult decat o placere vinovata!

Suna a misiune imposibila, dar suntem gata sa va demonstram cu o multime de delicii care nu contin mustrari de constiinta si sute de calorii inutile. Ba chiar contin o multime de vitamine si antioxidanti, proteine, minerale si oligoelemente. Te invitam sa citesti AICI despre ingredientele pe care le folosim si beneficiile lor pentru sanatate.


BeeNuts inseamna o viata dulce si la propriu si la figurat pentru tine, Albinuta Urbana!

Numitorul comun al bunatatilor de la BeeNuts este mierea pura, deci merita sa-ti povestim mai multe despre ingredientul nostru minune.

Vei descoperi pe site o multime de tipuri de miere, iar despre unele probabil nici nu stiai ca exista. De la mierea de salcam, cunoscuta de toata lumea, pana la mierea de anason, ce provine din Spania, toate sunt produse 100% naturale, bogate in nutrienti.

AFLA MAI MULTE

harvest-36_org
deliciile beenuts

incearca si tu

zumzetul albinelor

Foarte gustoase produsele BeeNuts. Le-am inclus in micul meu dejun.

ALEXANDRA, Cluj-Napoca

sweet blog