Intrebari frecvente

In ce conditii se depoziteaza mierea?

In mod ideal, mierea se depoziteaza intr-un loc ferit de lumina, la o temperatura de 20 – 25 grade, cu capacul bine inchis.

Mierea cristalizata este sau nu miere naturala?

Desi s-a incetatenit foarte mult impresia conform careia mierea care se zahariseste nu este naturala, procedeul de zaharisire sau cristalizare este specific numai mierii naturale. Aceasta este o dovada a faptului ca nu are ingrediente adaugate de tipul zaharului, conservantilor.

Daca un borcan de miere sau de mix s-a zaharisit mai este bun?

Mierea zaharisita nu isi modifica cu nimic proprietatile, deci este in continuare foarte buna pentru consum. In cazul in care mierea s-a cristalizat, inchide bine borcanul si pune-l in apa calda (40oC) pana cand mierea isi revine la starea initiala.

Are mierea termen de valabilitate?

Medicament pentru preotii si invatatii din vechime, mierea de albine este singurul aliment cunoscut din lume care are termenul de garantie nelimitat, dar in legislatia Europeana producatorii sunt obligati sa afiseze un termen de valabilitate de maxim 3 ani. Cu toate acestea pana si in piramidele egiptene s-a descoperit miere de albine, veche de peste 3000 de ani care inca era buna pentru consum.

La ce temperatura isi pierde mierea proprietatile?

Nu adaugati mierea de albine in lichide ce depasesc temparutara de 40-50 °C deoarece aceasta isi va pierde o parte din proprietati!

Mierea de albine poate fi consumata de copii sau de diabetici?

Mierea de albine de salcam nu se administreaza copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet! Persoanele care sufera de diabet NU vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!

In cat timp de la plasarea comenzii voi primi produsele comandate?

Termenul mediu de livrare in localitatile din aria de livrare a curierului este de 24 de ore de la confirmarea in sistem a platii comenzii.

Pot ridica produsele comandate de la sediul BeeNuts?

Momentan produsele comandate pe www.beenuts.ro se pot livra doar prin intermediul curieratului, nu exista posibilitatea de a fi ridicate personal de catre cumparator.

Puteti livra produse si in strainatate?

Da, BeeNuts livreaza miere si produse apicole national si international. Unele produse care necesita temperaturi controlate nu se livreaza in sezonul cald.

Sunt persoana juridica; Pot cumpara?

Da, Beenuts.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Nu m-am lamurit, vreau sa aflu mai multe!

Daca putem sa te ajutam cu orice alte informatii te rugam sa ne contactezi folosind formularul de la pagina de contact.

Multumim!